Match uw stijlmeubelen met de rest van de binnenruimte!

Een

eclectisch interieur is de laatste tijd aanzienlijk prominent geworden. Desalniettemin is het tijd om een ​​stap terug te doen met de vitaliteit en ongelijke binnenkant. Het integreren van verschillende planeettonen en ook zachte pasteltinten is het afgelopen jaar teruggekomen. Dit gaat zeker door in het splinternieuwe jaar.

Deze blog is geschreven om het voor jezelf mogelijk te maken om een ​​prachtig en natuurlijk interieur samen te stellen. Het is veel gemakkelijker dan u denkt, maar het is nog steeds geweldig en kan bijdragen aan uw motivatie om de juiste instructies te krijgen. Wij van Design1 helpen je hier graag bij. Benieuwd hoe u uw designinterieur het beste kunt matchen met de rest van de woning? Daarna snel doorlezen!

Match de binnenkant met de zonlichtjaloezieën

Dit is misschien niet het eerste waar u aan denkt. Maar als u buitenzonwering heeft laten monteren in uw huis, kan het momenteel een leuke instap zijn (zij het vaak onbewust) om uw zonwering te matchen met het binneninterieur. Uiteraard kunt u hier later uw bezoekers op attenderen.

U kunt luifels aanschaffen in de kleur van uw bank, dressoir of ander meubelstuk. Zo komen zowel binnen als ook buiten samen tot één prachtig geheel. Geef het een kans en laat u – en uw gasten – onder de indruk zijn van het resultaat!

Werk overal in huis samen met exact dezelfde kleuren

Of kies ervoor om bepaalde vloeren, zoals de zolder- of slaapkamervloer, in dezelfde kleurenschema's te maken. Voorbeeld: in de woonkamer heb je een okergele bank. Kies daarna zorgvuldig een kleurencombinatie waar je gebruik van wilt maken en pas de rest van je accessoires in huis aan.

Het is de bedoeling dat je een schema kiest met verschillende tinten (oker) geel, diepgroen en bordeauxrood. Bij die genoemde okerkleurige bank past een prachtig bordeauxrood vloerkleed, terwijl de stoelen van de eettafel gemakkelijk milieuvriendelijk in de diepe kunnen blijven staan.

Daarna gebruikt u exact dezelfde kleuren op de bovenste verdieping, indien beschikbaar. Gouden apparaten in de badkamer geïntegreerd met witte muren. In de slaapkamer, rode lakens en groene muren. Deze tintencombinatie zorgt voor een intieme sfeer et cetera dat je huis volledig met elkaar wordt geassocieerd. Dit is uiteindelijk het resultaat dat u wilt bereiken.

Je kunt er zeker ook voor kiezen om met minder opvallende kleuren te werken. Het is jouw feest, maak het mooi!

 

Vorig artikel
Volgend artikel

Similar Articles

Comments

populair