Bied uw huis een make-over!

Het zonlicht

straalt weer, de vogels zingen luidruchtig en ook de bloemen blijven bloeien: het is weer lente! En dat betekent dat uw woning gebruik kan maken van een opknapbeurt. Haal de lente in huis met nieuwe, frisse kleuren. Op deze blogsite kun je zien wat je nodig hebt voor een make-over van je huis!

Lente schoonmaak

Het is niet de beste taak, maar het is nodig voor de make-over: de voorjaarsschoonmaak. Alle dingen die je lange tijd niet hebt gebruikt, kunnen eruit! Met uitzondering van de herinneringen zeker. Vind je het moeilijk om dingen weg te doen? Vraag dan of iemand je wil helpen. Als je de belangrijke dingen hebt gladgestreken, kun je alle belangrijke dingen die je onderhoudt op een prachtige plek plaatsen. Ga daarna door het huis met zeepsop en de voorjaarsreiniging wordt nog een keer gedaan.

Muren

Een gloednieuwe kap op het muuroppervlak kan een groot verschil maken in uw huis! Ook al is het een frisse laag wit. Om een ​​zomers gevoel in huis te creëren, kunt u de muur een natuurlijke schaduw geven. Bijvoorbeeld gebroken wit, groen of oud roze. Deze tinten zijn niet erg opvallend, maar het is wel erg gezellig! Het voordeel van die tinten is dat ze gemakkelijk te combineren zijn met andere tinten. Hierdoor past hij in elk type binnenhuis!

Meubels pimpen

Naast het schilderen van de muur kun je ook een klein kastje een likje verf geven. Hierdoor lijkt het alsof u daadwerkelijk een nieuwe kast heeft aangeschaft. Precies hoe leuk is dat? Hetzelfde geldt voor de eettafel of stoelen. Er is veel meer in uw huis dat u kunt schilderen dan u denkt!

Nieuw vensterontwerp

De raamdecoratie van het huis bepaalt vooral de uitstraling van uw woning. Voor de lente raad ik aan om te kiezen voor een raamontwerp voor thuis dat veel licht doorlaat. Desalniettemin moeten we genieten van de realiteit dat het licht veel langer is en het zonlicht af en toe straalt! Kies bijvoorbeeld voor jaloezieën of rolluiken. Deze laten veel overdag binnen, maar bieden u toch veel persoonlijke privacy in huis. Plisségordijnen zijn ook geweldig voor in de keuken! Comfortabel kan je hem zo hoog of laag ophangen als je wilt, doordat je hem aan de zijkanten van de raamconstructie plaatst. Ten slotte doen elegante gordijnen het constant goed in de lente. Kies een mooie, neutrale tint om hem goed en licht te houden.

Diverse andere apparaten

Verwissel de hoezen van de kussens op de bank voor hoezen met een comfortabele lentekleur. Waarschijnlijk kan dat oude schilderij bovendien nog veranderd worden door een vrolijke poster. En wat dacht je van een gloednieuwe plant? De lente is het moment om planten te kweken of stekken te nemen, dus profiteer daar van! Dan ontbreekt alleen nog een enorme bos tulpen op het aanrecht en een prachtig plateau met kaarslichtjes op tafel.

 

Similar Articles

Comments

populair